Skip to content
KÍNH CHÀO QUÝ KHÁCH! SHOPPING WITH US IS 100% SAFE, GUARANTEE!
KÍNH CHÀO QUÝ KHÁCH! SHOPPING WITH US IS 100% SAFE, GUARANTEE!

ABOUT US

Our mission is to travel around the world and discover the specialties of foods, drinks, and goods made from the locals so we can offer to our customers who value a healthy life and enjoy the high quality and uniqueness of our products.

Besides, ChoCALI offers an online marketplace and services to promote and sell products for individuals, retailers, wholesellers, distributors, and manufacturers around the world. We have a team of staff who works tirelessly and daily to connect and negotiate with vendors to get GOOD DEALS and FREE SHIPPING products for our customers worldwide. If you have any questions, please contact us by email at info@chocali.com

We value our customers first and guarantee that we’ll respond to any issues or concerns within 24-48 hours. If our customers who are not satisfied with the purchases, please contact us within 24-48 hours to receive refund or exchange.

Mục tiêu của tập đoàn ChoCali là đi tìm trên toàn cầu với những món ăn, nước uống, và đặc sản qúy giá có chất lượng cao để đáp ứng theo yêu cầu của qúy khách là những người luôn sống hướng về sức khỏe tốt và biết thưởng thức các món ngon lạ.

Ngoài ra, ChoCALI còn là cửa hàng và dịch vụ nhận mua và bán hàng trên mạng cho các cơ sở thương mại, nhà sản xuất, cá nhân, và nhận làm đại lý trên toàn cầu. Chúng tôi có đội ngũ nhân viên hàng ngày liên lạc và thương lượng trực tiếp với các nhà đại lý và sản xuất lớn để cập nhật và mang đến những sản phẩm GOOD DEAL và FREE SHIPPING cho quý khách. Mọi chi tiết xin tham khảo qua email: info@chocali.com

Chúng tôi luôn luôn lấy khách hàng làm đầu và xin đảm bảo sẽ giải quyết mọi vến đề và thắc mắc trong vòng 24 đến 48 giờ. Nếu quý khách không hài lòng với sản phẩm đã nhận được, xin lên lạc với chúng tôi trong 24 đến 48 giờ để được hoàn trả tiền lại.